marți, 10 martie 2009

Texturi vizuale


Alerg cu ochii inchisi.

Nu stiu exact unde, dar daca m-as opri, daca m-as uita undeva, daca m-as pierde de fuga mea...nu stiu exact, dar daca m-as uita, m-as uita si pe mine...Asa ca alerg cu ochii inchisi pe o pista pe care simt ca au alergat multi...pare batatorit pamantul, ars, strivit, macinat de pasi de oameni care au alergat cu ochii inchisi. 

Cateodata, intind bratele si ghicesc cu buricele degetelor texturi sau modelez pale de aer, cateodata, respir aer de toamna, putin intepat, putin cald si putin aspru. Asa stiu ca inca alerg. In ochii mei de fapt, lumea sta. Nevazand-o niciodata, mi-o construiesc din cutii de carton, desenate poate cu ceva asemanator cu picturile rupestre, simbolice, dar rudimentare. Mi-o construiesc din rece si cald, din senzatii de usor si greu, simbolice, dar rudimentare. Nu stiu sa aprind Focul. 

Poate, daca as deschide ochii as pierde cutia de carton. Si ar fi in jur alb sau mult negru... 

Dar daca stiu ce e alb sau negru, nu am deja ochii deschisi?



ENYA - MAY IT BE...LORD OF THE RINGS SOUNDTRAEK
Asculta mai multe audio Muzica »

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine.
Acesta este comunicatul:
"Mesaj important pentru bloggerii din Capitala!
Pe 30 mai sarbatorim Ziua Bloggerilor Bucuresteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiectii, târguri de blogging, expozitii, vânzari de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informatii si înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

Nu este o competitie unde premiile se dau dinainte, vor fi doar oameni destepti acolo...

Amedeah spunea...

Hey! Thanks a bunch pentru info... Suna chiar simpatic si deja m-am inscris...cred... singura "problema" - cu ghilimelele de rigoare - este ca aveti un formular relativ bizar pe site... nu e interactiv si nu e scris nici un e-mail... asa ca am completat frumusel in chenarul de mai jos si sper sa ajunga unde trebuie... :)

Anonim spunea...

Buna!Merci de sfaturi si de link,mi-a facut placere sa vad desenele de acolo.Nu stiu daca o sa ajung vreodata sa desenez la un nivel mai inalt,dar deocamdata ma multumesc cu senzatia de libertate si relaxare pe care mi-o ofera creionul si o foaie.Te mai astept in "lumea mea". :)

Amedeah spunea...

Hey! Mersi ca ai trecut pe aici... si keep on relaxing cu creionul in mana... cine stie? :)